Tarieven

Losse sessies

Een sessie energetische therapie duurt gemiddeld 1 uur en bestaat uit gesprekstherapie en een energetische behandeling. Op basis van de hulpvraag wordt voorafgaand aan het traject bepaald hoeveel sessies er nodig zijn. Voor de verschillende thema’s wordt een verschillend aantal sessies geadviseerd. Uiteraard bestaat de mogelijkheid dat gaandeweg het traject het aantal sessies bijgesteld kan worden in het behandelplan.

Het tarief voor een losse sessie energetische therapie is € 80,-

Tijdens deze sessie help ik je je innerlijke kracht terug te vinden zul je vanuit nieuwe perspectieven weer mogelijkheden gaan zien. De sessies zijn altijd op maat gemaakt en afgestemd op jou. Door mijn ervaring als specialist in energetische therapie weet ik waar jij je op je pad bevindt en wat je op dit moment nodig hebt. Daarom kan de samenstelling van een sessie per keer veranderen. Dit houdt in dat de ene keer tijdens een sessie energetische therapie het deel gesprekstherapie leidend zal zijn en dat de andere keer de energetische behandeling centraal staat. Elk mens is uniek en daarom zullen geen twee sessies hetzelfde zijn. Mijn doel is om je zo snel mogelijk weer terug in je kracht te zetten en je de tools in handen te geven om je bestemming te bereiken.
De sessies zijn holistisch van aard. Dit betekent dat alle aspecten van jouw wezen een geheel vormen en moeten worden meegenomen tijdens het traject.

De energetische behandeling is een hoogontwikkelde en geteste vorm van energetische geneeswijzen, die door het gebruik van prana (levensenergie) de energetische processen van een lichaam weet te balanceren, harmoniseren en transformeren. Lees hier meer over de energetische behandeling.

Verdiepingssessies

Deze sessies zijn geschikt voor diegenen die klaar zijn voor een grote transformatie in hun leven. Ben je op het punt in je leven aangekomen dat je bepaalde gedragspatronen, belemmerende gedachtes en emoties, angsten en onzekerheden écht los wilt laten en ben je bereid om écht met jezelf aan de slag te gaan? Of bewandel je je spirituele pad al een tijd en wil je verder, maar weet je niet hoe? Dan zijn de verdiepingssessies voor jou. Deze sessies duren langer dan de losse sessies en zijn intensiever van aard. De sessies vereisen een actieve deelname. Ze vragen om bereidheid om diep in jezelf te duiken, bepaalde patronen, emoties en aspecten van jezelf onder ogen te zien die naar boven komen, om ze vervolgens te transformeren. De verdiepingssessies zijn echt een investering in jezelf, in je groei en ontwikkeling en zorgen ervoor dat je binnen een korte periode grote stappen kunt maken.

Dit traject bestaat uit:

  • Een persoonlijke ontmoeting en intake
  • 5 tot 7 Sessies van 1,5 uur, bestaande uit gesprekstherapie en energetische behandelingen.
  • 5 tot 7 persoonlijke contact momenten via telefoon of mail.
  • Een op jou afgestemde meditatie
  • Opdrachten voor thuis en tools om je vooruitgang bij te houden.

Het tarief voor de verdiepingssessies is € 100,- per sessie

De sessies vinden om de de drie weken plaats. De sessies zijn intensief en er is tijd nodig om de nieuwe energieën en patronen te laten inwerken en te laten integreren in jezelf en je leven, om zodoende de transformatie die tot stand komt, permanent te verankeren. Als het echter om een gezondheidskwestie gaat dan kan het zijn dat er wordt afgeweken van de drie weken norm, omdat er een intensievere behandelperiode nodig kan zijn.

De verdiepingssessies zijn maatwerk en worden helemaal afgestemd op jou en je hulpvraag.

Mijn behandelingen binnen de energetische therapie zijn vrijgesteld van BTW.

Betalingen dienen direct na de behandeling per pin of contant (gepast) te worden voldaan. Door het plannen van een afspraak voor een behandeling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Deze kunt u hier downloaden.

TIP: Vraag aan je werkgever of je (een deel van) de kosten mag declareren. Want ook je werkgever heeft belang in jouw gezondheid, welzijn, herstel en persoonlijke ontwikkeling.

Afspraak afzeggen

Als je een afspraak wil verzetten of afzeggen, doe dit dan minimaal 24 uur van te voren. Voor afspraken die binnen 24 uur worden afgezegd, zal het volledige tarief in rekening worden gebracht.

Vergoeding

Anahita is aangesloten bij de RBCZ en de beroepsverenging Verbond van Energetisch Therapeuten (VVET). Hierdoor is het mogelijk dat de behandelingen, afhankelijk van je polis, voor vergoeding van de zorgverzekeraar in aanmerking komen.

De behandelingen worden door een groot deel van de zorgverzekeraars (deels*) vergoed.

Een huidig overzicht van de vergoedingen vindt u hier.

Deze vergoedingen zijn niet van invloed op uw eigen risico.

*De consulten vallen onder alternatieve geneeswijze en worden vergoed vanuit het aanvullende pakket.
Neem van te voren contact op met je zorgverzekeraar om te vragen of de behandeling (deels) vergoed wordt.

Om dit te controleren heeft de zorgverzekeraar een aantal gegevens nodig, die hieronder vermeld staan:

  • Anahita Visser
  • VVET beroepsregistratienummer: 16011
  • AGB Zorgverlenerscode: 90/102746
  • AGB praktijkcode: 90/062165
  • RBCZ registratiecode: 206099R