Depressie

Via via kwam ik bij Anahita terecht, toen ik opzoek was naar hulp voor mijn depressie, waar ik al anderhalf jaar tegen vocht. Na de eerste behandeling voelde het alsof Anahita een grote, zware steen van me af had gehaald. Anahita combineert professionaliteit en deskundigheid met verfijnde gevoeligheid. Ze is niet zweverig, kan heel goed luisteren en toont veel begrip, waardoor ik me altijd op mijn gemak heb gevoeld. Je krijgt wel huiswerk mee en ook moest ik elke dag een bepaalde meditatie doen. Ik mocht haar ook tussendoor bellen als dat nodig was. Op de een of andere manier kon Anahita de oorzaak van mijn depressie accuraat ‘lezen’ en op energetisch niveau helen. Na drie maanden waarin ik elke twee weken een sessie had, ben ik niet meer depressief en kon ik stoppen met therapie. 

– Irene

Mijn pijn is volledig verdwenen

Al sinds een paar jaar heb ik last van jicht in voeten en knieën, hetgeen voor mij het gevolg was gekristalliseerd urinezuur als gevolg van overgewicht. Het overgewicht kwam voornamelijk door gebrek aan beweging, maar met jichtaanvallen ontgaat je de lust om überhaupt te bewegen. Ik zat in een vicieuze cirkel en moest me tijdens aanvallen behelpen met medicijnen om de helse pijnen de baas worden. In een periode waarin ik door jicht nauwelijks kon lopen, gaf een vriend gaf mij in overweging eens contact op te nemen met een hem bekende energetische therapeut. In het kader van ‘baat het niet, het schaadt ook niet’, heb ik een drietal behandelingen ondergaan waarbij blokkades werden weggenomen en energie werd toegevoegd. Door deze behandelingen, waarbij ik mij gewoon volledig gekleed te ruste kon leggen, bleken de pijnen al na de eerste behandeling verminderd en zelfs na de derde behandeling volledig verdwenen. Anahita Visser is een bijzonder getalenteerde, gedreven en betrokken therapeute die ik een ieder met lichamelijke klachten durf aan te bevelen.

– Rob

The body keeps the score

“The body keeps the score”, oftewel traumatische gebeurtenissen worden opgeslagen in je lichaam en kunnen daar pijn, last of ziekte veroorzaken, zelfs al je het mentaal goed aankan. Anahita heeft mij met haar energetische behandelingen geholpen om deze opgeslagen narigheid los te maken en de energie die erbij hoort uit mijn lichaam te laten vloeien. Dit zonder me fysiek aan te raken, hetgeen ik heel prettig vind. Het is soms hard werken, met af en toe een diep verdriet of een opborrelende boosheid. Maar meestal prettig. Ik voel mij vooral opgelucht, letterlijk opgelucht. Daar knap je van op.

– Melody

Deskundigheid

Ik was op zoek een behandeling die mijn emotionele toestand op een geheel authentieke manier kon verbeteren, een holistische manier van genezen. Ik ontdekte toevallig de site van Anahita voor energetische therapieën. Alhoewel ik onbekend was met energetische therapieën, voelde het meteen goed. Anahita heeft een hele warme persoonlijkheid. Ze straalt rust, vertrouwen en deskundigheid uit en ik voelde mij daardoor meteen op mijn gemak. De behandelingen en gesprekken met Anahita heb ik als heel fijn en heilzaam ervaren. Ik keek elke keer reikhalzend uit naar de daaropvolgende sessie. Mijn batterij opladen, zo voelde het aan. Momenteel kan ik weer op eigen kracht vooruit, mede door Anahita’s behandelingen.

– Anoniem

Ik voel me lichter

Als iemand die sterk gericht was op zijn ratio, wist ik niet wat ik kon verwachten van mijn contact met Anahita. Intuïtie stond door een aantal heftige gebeurtenissen inmiddels erg ver van me af. Door de samenwerking met Anahita kon ik al vrij snel weer voelen. Ze haalt blokkades weg, waardoor ruimte komt voor inzichten uit je zelf. Ik voel me lichter en op de meest onverwachte momenten spontaan warm, blij en vol liefde en vertrouwen. De sessies ervaar ik soms als erg pittig, maar ik voel dat ik in goede handen ben bij Anahita. Laten gebeuren wat gebeurt is dan belangrijk. We doen het samen. Ik ervaar Anahita als een heel zuiver mens met de missie om een stukje mee te lopen met mensen om hen verder te brengen op hun pad. Ik heb de betekenis van ‘Anahita’ opgezocht op internet en ik vond ‘puur, schoon’. En daar heb ik zoveel woorden voor nodig.

– Anoniem